TESTUL DE ÎNCADRARE

Scopul testului de încadrare este alegerea unui modul potrivit pentru fiecare cursant.Testul este orientat după Cadrul European de Referinţă.

Testul are o parte scrisă şi o parte orală. Partea scrisă constă în sarcini de vocabular, gramatică şi citire-înţelegere.

Partea orală este o discuţie în limba germană care durează, în mod obişnuit 5-10 minute. Scopul este verificarea capacităţii de vorbire a candidatului.

O încadrare potrivită presupune realizarea celor doua părţi ale testului.

Testul de încadrare are loc o data pe săptămână. Ziua şi ora testului sunt de obicei aceleaşi în fiecare săptămână. şi se stabilesc cu şapte zile înainte ca acesta să aibă loc. Inscrierea  la test se poate face telefonic sau direct în biroul de cursuri

 

ÎNSCRIERI CURSURI PENTRU ADULŢI

Înscrierile se pot face pe tot parcursul anului. Cei interesaţi pot lăsa datele de contact şi sunt anunţaţi în momentul în care se formează grupa şi se stabileşte data de începere a cursului. Înscrierea dvs. este valabilă doar după achitarea taxei de curs.

Taxa de curs este de 750 RON cu materialele de curs incluse.

Retragerea cu restituirea integrală a taxei este posibilă numai înainte de începerea cursului. Restituirea taxei în proporţie de 80% este posibilă numai în prima săptămână de curs. După această dată, taxa de curs nu mai poate fi returnată.

 

Reduceri

Willkommen beim Deutschen Kulturzentrum Kronstadt - Sprachkurse, Kultur, Bibliothek

Bine aţi venit la Centrul Cultural German Braşov - cursuri germană, cultură, bibliotecă


ACTUAL


Goethe Zertifikat B1

9 iunie 2017

înscrieri 1-12 mai

 

 

 

NEWSLETTERSPONSORI


Über uns :: Kontakt :: Sitemap :: Fotos
© Copyright Deutsches Kulturzentrum Kronstadt 2007-2009 CMS by Cubus      Sponsored by Factureaza.RO